Til Hjemmebrug
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Interactive DermaJet Roller 0,5 mm

 

Dermajet er en behandling, hvor hundredevis af mikronåle rulles hen over huden, for at stimulere vævs-opbygning. De mikroskopiske punkteringer af huden bryder nogle mikro skopiske blodårer lige under hudens overflade hvilket giver nogle små blod propper, der skaber ideelle betingelser for elastin og kollagen produktionen. Øget produktion af disse er forudsætning for en foryngelse af hudens udseende

 

 

 

Interactive Cell Renewal Rejuve

 

En læge-udviklet serum der nedbryder den keratine cellelag, der akkumuleres på hudens overfladen og samtidig tillader en dyb indtrængen af ​​hyben ekstrakt. Ved at fjerne det keratine lag på overfladen af huden, er cellen klar til fornyelse og regenererings processen stimuleres, genopbygningen af kollagent væv. Samtidig forbereder serummet huden for ind førelse af mono- og poly-umættede fedtsyrer og antioxidant vitaminer til stede i hyben.

Hyben ekstrakt virker på den cellulære regenerering og medvirkertil at øge hudens elasticitet. Dersuden afhjælper det en række hudlidelser såsom tør og aldrende hud, pigmentpletter, strækmærker, acne og skoldkopper ar, solpletter , mindre sår og rynker.

 

Interactive Stem Cells Booster Rejuve

 

En koncentreret Malus Domestica (æble) Stam Celle koncentrat i en lille ampul der beskytter hudens stamceller og bekæmper ældning. Det er en eksklusiv formel, der øger produktionens af ​​human hud-stamceller, og beskytter og forsinker ældning af essentielle hudceller samt bevarer vitalitet i huden, og dermed slap hud og rynker.Vital i bestræbelserne på at genoprette den ungdommelige klarhed i huden.
- Udvundet ved en ny metode af DR. Ferraro fra Biotec Italia. 
- Hver æske indeholder 10 ampuller

 

Swab / spritservietter, æske á 100 stk.

 

Swab til huddesinfektion, æske á 100 stk.

Bruges før behandling til at rense det sted der skal behandles. 

 

 

 

Desinficeringsvæske uden sprit (Ear care) 118 ml

 

Perfekt desinficerende væske til brug inden en behandling. Denne væske indeholder ikke sprit og du undgår derfor at udtørre huden.

Denne desinficeringsvæske er god til at rense din Dermajet roller, før og efter behandling. puttes i et glas med væske så nålene på din  Dermajet roller bliver dækket. lad stå i 30 min ca.

 

 

 

Heal Up Intensive oil / olie - 3ml ampul (eller 5 x 3 ml i æske)

 

Heal Up Intensive - 3ml ampuller 

 

En fantastisk helende olie der primært bruges efter behandling med Skinpen/Dermajet hvor huden skal heles op. Bruges ca 2-3 dage efter behandling.

 

Indeholder: 

 

 Naturligt kold presset Oliven Olie

 

  • Med Vitamin E indeholdende Antioxidanter til ophealing af huden

  • Prunus Amygdalus, Dulcis (sweet Almond) Oil

  • Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

  • Octyl Palmitate (Coconut Derived)

  • Carthamus Tinctorium (Safflower)

  • Seed Oil

  • Persea Gratissima (Avocado) Oil Tocopheryl (Vitamin E)

  • Acetate, PEG-40 Sorbitan Peroleate (Emulsifiler)

  • Tocopherol (Vitamin E)

  • Naturligvis fri for parabener

 

 

 

Samlet pris for Cell Renewal Rejuve: 830kr incl moms. BESTIL HER
 
Samlet pris for Cell Booster Rejuve: 900kr incl moms. BESTIL HER