Skinpen
 

SkinPens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når Skinpen bevæges hen over huden, laves en række fine huller i huden, disse huller i huden, stimulerer den til at gendanne kollagen!!

Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden,  og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke  hvor behovet er størst.

Den forøgede optagelse af aktive ingredienser  i huden f.eks. serum,  hyaluronsyrer eller andet, giver derfor en instant effekt, der minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Den avancerede hudnåle teknologi fremmer og stimulerer den normale kollagendannelse på samme måde som Fractional Laser behandlinger men uden de bivirkninger som den type behandlinger har. Skinpen er også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger.

Sammenlignet med de traditionelle roller systemer, så forårsager Skinpen færre traumer og mindre skader på huden. Derfor er SkinPen-behandlingen nærmest smertefri og uden ubehag, og er en mere sikker og effektiv behandling.

Fremtiden hedder SkinPen – og den er her nu!

 

 

Anti – rynkebehandling.

Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil behandleren typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer.(snak med den autoriserede behandler om behovet) Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne.

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 1 – 2 år.

Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forsvinde i løbet af 12 timer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rejuvenation

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker.
Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er helt væk efter 12 – 18 timer.
Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen.

Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge. Rejuvenation behandlingerne giver en kompleks og flottere overflade, og rigtig mange oplever en positiv effekt på pigment forandringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandling af Acne ar

Målet med behandlingen af acne ar med SkinPen, er at nedbryde arrene, og derved stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her vil vi oftest arbejde med en nåledybde på 1.5 mm, og der vil derfor være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en desinficerende effekt, denne vil du få med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af acne ar laves altid i serier af min 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgns tid.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandling af strækmærker

Målet med behandling af strækmærker med Skinpen, er at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til ny og kollagen vækst. Her vil vi oftest arbejde med en nåledybde på 1.5 mm og der vil derfor være behov for at bruge lokal bedøvende creme.

Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en effekt mod strækmærker, denne får du gratis med til brug mellem behandlingerne.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af mindst 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1-2 døgn.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en forbedret effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Realistisk og anatomisk set vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden og irritationen af dem meget væsentligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skinpen anbefaldes af læger i USA

 

 

Book her: