Opfyldning

En opfyldning er for dig som allerede har negle på, akryl eller gele og har haft dem på ca 3-5 uger.
Neglene er vokset ud og væk fra neglebåndet. Det gab der er kommet mellem neglebånd og den kunstige negl, vil blive fyldt op med nyt akryl. Derfor bliver det kaldt for en opfyldning. 

 

Hvis du kommer fra en anden salon, kan jeg sagtens opfylde dine negle op. Dog er der ingen garanti på neglene, da jeg ikke kan garantere at mine produkter og produkterne fra den anden salon, kan arbejde sammen. Derfor anbefaler jeg at hvis du ønsker negle lavet af mig, men allerede har negle på fra et andet sted, at du får neglene aftaget før du kommer, og derfor bestiller enten til forlængelse eller forstærkning.
Bemærk at jeg godt kan lave opfyldninger på gele og negle lavet i en anden klinik, der er bare ingen garanti. 


Hvilken slags opfyldning ønsker du? 

Lille opfyldning?

Stor opfyldning?

lille opfyldning incl shellac, chrome, paint ect

Ved en lille opfyldning bliver det gab mellem dine neglebånd og den kunstige negl fyldt op. Dine negle vil blive filet smallere og de vil blive filet kortere hvis du ønsker det.

En stor opfyldning er for dig som har mistet minimun 4 negle eller for dig som ønsker et helt andet design end det du har nu. Ved en stor opfyldning hvor du ønsker at få ændret design skal du bemærke at denne behandling kun skal vælges hvis dit design er lavet i akryl. 
Hvis du har akryl og shellac på, og ønsker design ændring skal du booke - Lille opfyldning incl shellac


Ved en lille opfyldning incl shellac, chrome, paint ect bliver det gab mellem dine neglebånd og den kunstige negl fyldt op. Dine negle vil blive filet smallere og de vil blive filet kortere hvis du ønsker det. Derefter vil der blive lagt en ny shellac, chrome, paint ect. 

Lille opfyldning: 400kr

Stor opfyldning: 550kr

 

 

 

 

 

Lille opfyldning incl shellac, chrome, paint ect. 600kr

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com